Mijn eerste trio... of toch niet

Geplaatst door: mattiegent op 23-02-19

Tijdens mijn relatie enkele avontuurtjes gehad, 3 jaar een minnares gehad, geëxperimenteerd met mannen en zelfs enkele shemales gehad. Verwacht dus vanaf nu af en toe een leuk (kortverhaaltje).

Shortstory 1:
Na een avondje stappen toch nog op een chatbox beland. 
Al gauw had ik contact met een koppel en nog geen 10 min later stond ik aan de deur van het appartement in Harelbeke. 
Zij was een dame van rond de 60,  de man schat ik rond de 40. Ik kus haar al eens zachtjes en zij doet haar badjas uit. Ze was niet zo groot, iets gezetter en lekkere hangborsten zoals vele oudere vrouwen. Op straat zou ik waarschijnlijk nooit omkijken maar toen ze daar stond had ze iets. Het was volgens haar hun eerste keer dat ze dit deden dus ze was ook wat onwennig en de man zeker en vast.We gaan naar de slaapkamer en ik kleed me voor haar uit. Ikzelf , toen rond de 25, niet onknap en stijf van opwinding. De man komt naast ons zitten en zegt ze moet genieten van mij, dat hij wil kijken. We kussen en strelen wat terwijl de man passief naast ons ligt. Ik doe teken dat hij mag meedoen maar hij blijft passief.

Ik vraag of ik haar mag likken en langs haar lekkere oude borsten ga ik naar beneden, ik lik haar tot ze al een eerste maal klaarkomt. Haar man zegt dat ze me nu best eens lekker zou pijpen en dat doet ze. Met diepe halen zuigt ze me, kijkend naar haar man die zichzelf aan het bevredigen is. Ik leid haar eens af naar zijn paal, want die was in mijn ogen toch wel heel lekker, maar al heel vlug komt ze terug naar mij. Ik vraag hem of ik haar mag neuken en hij stemt toe, zij wil het zonder condoom...

Ik laat ze haar man pijpen terwijl ik haar langs achteren neem, ze kreunt dat ze nogmaals klaarkomt en zegt dat ze mijn jong geweld wel leuk vindt. 
We neuken enkele minuten lekker door (de man was ondertussen verdwenen maar dat hadden we niet door). Ik voel dat ik mijn hoogtepunt nader en vraag wat ze wil, ze fluistert dat ik in haar moet spuiten. Ik tril van genot en spuit tot de laatste druppel, we kussen nogmaals en als we terug uit onze extase komen zien we dat er 2 naakte mannen zich aan het aftrekken zijn. We hadden de mannen nooit horen binnenkomen doordat we zo hevig aan het neuken waren.

Verbaasd vraagt ze aan haar vriend hoeveel hij er zal laten langskomen, ik geef haar nog een kus en zeg dat ze moet genieten de rest van de nacht. Wanneer ik één van de andere mannen dichterbij zie komen, zie ik mijn sappen uit haar ouder kut lopen. Hoeveel keer er die nacht nog klaargekomen is in die poes weet ik niet, maar het idee dat er 2 mannen stonden te kijken naar ons en dan na mij kwamen windt me nog steeds op!

1785 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.