Geile avond met mijn ex

Geplaatst door: mrright op 23-02-19

Het verhaal gebeurde al enkele jaren geleden, maar wat een fantastische avond was het. Een om nooit te vergeten. 

We waren al een tijdje uit elkaar. Ik had nog spullen liggen van haar die ze begrijpelijk terug wilde hebben. We hadden geen ruzie en een goede verstandhouding. Dus spraken af om haar alles terug te bezorgen. Ze woonde intussen alleen op een appartementje. Niets speciaals besproken, ik ging daarna nog naar een feestje met vrienden, maar daar ben ik nooit geraakt. 

Toen ik aanbelde deed ze open en ging ik de trap op. De deur stond open en zij stond klaar in sexy lingerie. Compleet verrast was ik, maar ja , ze was best wel geil dus uiteraard keek ik. Haar deur ging dicht en het duurde niet lang alvorens mijn lul uit mijn broek was en zij aan het zuigen was. Toen ik haar wilde aanraken mocht ik niet, ze speelde met me, maar wat zoog ze lekker en werd ik geil. 

Ik denk dat zij het plots ook niet meer kon houden. Ze zette zich recht en kuste me vol op de mond en haar tong zocht de mijne. Ze nam mijn handen en bracht deze naar haar borsten en kutje. Dat laatste was al goed nat en daar maakte ik, intussen bloedgeil, ook gretig gebruik van om haar te vingeren. We stonden toen nog steeds tegen haar deur, verder waren we niet geraakt. Ik trok haar string uit en vingerde haar kletsnat. Ze kwam een eerste keer al bijna klaar maar stopte. Ze nam mijn lul, hief haar been op en duwde mij bij haar naar binnen. Ik begon haar heerlijk hard te neuken in haar geile natte kutje en speelde met haar lichaam. Duurde niet lang of ons eerste hoogtepunt was er. Ik spoot haar geile kutje vol en zij kwam intens klaar. 

We waren echter nog niet uitgeblust, liepen door naar haar woonkamer waar ik haar op de mat duwde en haar doggy opnieuw neukte. opnieuw was het heerlijk en volgde een ander hoogtepunt. Daarna namen we even pauze. Ik overhandigde haar gerief dat ze nog bij mij was vergeten, maar erg belangrijk was dat niet. Ze stelde voor dat ik nog wat bleef drinken. Geen cola ofzo, nee ik denk dat ze andere plannen had, want ze haalde vodka boven. We speelden simpele kaartspelletjes, en degene die de laatste kaart van het glas blies moest drinken, en ohja, een kledingstuk uittrekken... 

Even gevorderd in het spel werden we heter en heter, en zatter en zatter. Als ze zat was, was mijn ex helemaal niet te houden. Ze nam opnieuw mijn lul en begon hevig te zuigen, ook ik speelde met haar kutje, likte haar, vingerde haar en maakte haar weer helemaal gek. Duwde haar daarna snel op de zetel, klaar voor de volgende ronde waarbij we al snel opnieuw klaar kwamen. Genoeg had ze echter nog niet. We wisselden van plaats en zij kwam bovenop me zitten en reed mij hard. 

Na die ronde vroeg ze of ik bleef slapen. Met het oog op de komende nacht zei ik uiteraard ja. Ik kan dit verhaal nog heel erg lang maken, maar die nacht werd er nog meermaals gevogeld, en haar kutje druipte van mijn zaad... Daarna vielen we vermoeid in slaap en 's ochtends werden we naakt naast elkaar wakker. Tjah, ze had een hoog libido, en ik ook, dus al snel nog eens met elkaar gespeeld en terug beiden zalig klaargekomen. Daarna ben ik vertrokken naar huis. Ons contact verwaterde niet, en we hebben nog wel een paar keer goed genoten van elkaar. Intussen geen contact meer, maar haar libido mis ik wel nog steeds ;) 

2390 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.