Neuken met de poetsvrouw

Geplaatst door: hotbeertje op 24-02-19

Een tijdje terug had ik een Marokkaanse poetsvrouw die hier geboren was, dus de taalbarriére was geen probleem, ze kwam hier toen al ettelijke maanden poetsen, en het vertrouwen was goed niet te familair.

Het was zomer en ze was ook luchtig gekleed, short en tshirt en slippers, deze keer kwam ze voor een volledig dag, want het was grote kuis, en ik kon toen nog niet veel doen door een operatie. Door het mooie weer lag ik buiten in de zetel een boekje te lezen , muziek te luisteren. Had haar wel soms in de gaten of ze wel goed doorwerkte.

Op de middag namen we samen een korte pauze en ze kwam bij mij zitten aan tafel , ik vroeg haar heb je geen bikini bij zodat je even kan ontspannen, hierop antwoordde ze dat wel graag in de zon ligt maar naakt. Daar het terras goed afgeschermd was en er geen inkijk was, stelde ik voor om om de tweede zetel te komen liggen en doen wat ze graag doet. Ze aarzelde eerst, maar ik trok haar over de streep door te zeggen dat ik normaal altijd naakt zon, en omdat ze er vas had ik wel een slip aan. Dus deed ik hem uit zonder schaamte en legde me neer op m'n zetel, hierdoor was het ijs blijkbaar gebroken en deed ze hetzelfde, haar vormen kwamen te voorschijn en waren wel voorzien  , ik vroeg of ik haar niet moest ingesmeerd worden ,uit beleefdheid, ik mocht haar rug insmeren en gleed ook over haar komt en billen, waar ik het gevoel kreeg dat ze het graag had. Ze beantwoorde deze zet als aangenaam en ontspannend, en omgekeerd vroeg ze het aan mij ook natuurlijk, maar nu kwam het duiveltje uit haar doosje, ze wreef me in , overal en gleed met haar hand naar de harde paal die er al lang bij stond, zonder aarzelen begon ze hem te likken en te zuigen, snel en traag, diep en niet diep in haar mond, ik werd er hitsig van en vroeg haar om in 69 op m'n te komen liggen, wat ze ook deed, en nu waren we beiden goed bezig elkaar op te geilen en zorgden ervoor dat we beiden samen klaar kwamen, zij spoot haar sappen in m'n mond en ik spoot m'n sperma in haar mond, we genoten van dit spel en gingen samen de bubbelbad in om daar een beetje op onze positieve te komen maar zij had nog andere plannen, want ze wilde dat ik haar in het kont nam en dan haar poes ook. daar kon ik geen nee tegen zeggen, zogezegd, zo gedaan, alle gaatjes kregen een beurt met sperma. telkens kwam ze wel luidruchtig klaar, maar het gaf niet, want niemand wist wie erop m'n terras bezig was.

Na zeker een uur lekker seks te hebben gehad met nog andere standjes, vielen we samen neer op de zetels, zij met de harde paal in haar hand en ik met m'n vingers in haar hete poes, we speelden het spel en enkele uurtjes voort en zijn verschillende keren klaargekomen. We zijn dan ook nog samen onder de douche gegaan om ons te verfrissen en als slot heb ik haar onder de douche nog eens goed in haar kontje genomen en goed gevuld, wat ze natuurlijk met dank heeft genoten en mij als slot nog goed leeggezogen om de laatste restje sperma van een Vlaamse man te mogen proeven. Haar antwoord op deze woelige namiddag was, dat ze nog nooit ze diep en intens gevrijd heeft, laat staan met een oudere persoon die wist wat hij moest doen, dit hebben nog enkele maanden gedaan totdat ze bericht kreeg dat jammer genoeg naar Marokko moest gaan om te trouwen , wat ze eigenlijk niet wilden, maar de traditie is anders dan hier.

Zo is m'n neukende poetsvrouw uit m'n leven verdwenen. Heb er absoluut geen spijt van gehad dat we die momenten hebben samen kunnen seks hebben en van elkaar kunnen genieten, Heb niet meer van haar gehoord nadien

4328 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.