Ritje met koersfiets eindigt in slaapkamer

Geplaatst door: mrright op 25-02-19

Echt gebeurd. Enkele jaren geleden ging ik met mijn koersfiets een eindje fietsen. In die periode stuurde ik met een leuke dame, A. Het klikte wel tussen ons, en de sms'jes waren teasend, flirterig en soms ondeugend met misschien af en toe wel eens een lekkere foto bij. 
Op een mooie zomerdag kreeg ik plots een berichtje of ik niet wou langskomen. 

Ik was op weg met mijn koersfiets voor een ritje. Ver van haar woonplaats was ik niet meer, dus ik besloot maar gewoon om toe te zeggen en reed naar haar woning. Een kwartiertje later belde ik aan bij haar. Ze deed open en kuste me meteen. Ik plaatste men fiets in de garage en had een gezellige babbel met haar. Het was eigenlijk al vrij snel duidelijk dat we iets anders wilden. 

Op dat moment had ik nog niet heel veel ervaring, zij wel, en was ik misschien ietsje verlegen, maar we gingen toch snel in bed liggen. We speelden een ondeugend spelletje waarbij we stripten onder de lakens om het een beetje spannend te houden en elkaars geile lichaam nog niet te zien. 

De temperatuur liep wel op en we kregen het moeilijk van elkaar af te blijven. We kusten en onze lichamen kwamen tegen elkaar. Zij had kleine maar zeer fijne borsten die ik tegen mij aanvoelde. Mijn paal genoot en ging al lekker omhoog staan. na wat gepruts duwde ze me op mijn rug, ohja, ze nam graag de leiding. Ze zakte naar beneden en begon me geil te pijpen. Ik genoot, wat was ze goed. Ik speelde wat mee met haar geile lichaam, maar ze kon eigenlijk niet wachten om mijn lul 'in haar kutje te voelen rammen', zoals ze het zelf omschreef. 

Ik ging boven op haar zitten en begon haar kutje te rammen. mijn lul schoof lekker in haar kutje en ging snel in en uit, al snel kwam zij tot een eerste orgasme en ik kon me eigenlijk ook nog moeilijk inhouden. Ik mocht haar grotje volspuiten en genoot hier ontzettend van. Het  was beiden al lang geleden dat we ons nog ingespannen hadden en we vielen in slaap naast elkaar. 

Ik wou daarna nog wel meer en zij ook, maar een tweede neukdate kwam er nooit meer van helaas. 

2845 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.