Caribbean heat

Geplaatst door: cucky op 28-02-19

In de Caraïben, meer bepaald de grote Antillen ligt een eiland dat Hispaniola heet. Het eiland is onderverdeeld in Haïti en Dominicaanse Republiek. Deze laatste is de bestemming bij uitstek om je vrouw te laten genieten. Zo zijn we voor de zoveelste keer naar Puerto Plata geweest. Daisy, mijn vrouwtje is 42 jaar, 1m66, weegt 56kg, is blond en heeft een c-cup. Het type vrouw waar Dominicanen voor vallen? ’s Avond als we aan het podium zitten en van een drankje genieten komt de ene na de andere van het animatieteam haar halen om mee te dansen. Niet moeilijk want ze is steeds kort gerokt met een string. Zo leerden we enkele, die ze het tofste vond, beter kennen. Zo hebben we met Jeffrey, een jonge danser van 18 met een gespierd lichaam, leren kennen.

In de namiddag was Jeffrey er en hebben we afgesproken voor zondag met hem een dagje door te brengen.  Daisy wou er eens alleen mee zijn. Als ze haar opmaakte voorde afspraak, zag ik dat haar poesje was nog nooit zo mooi ge schoren en bijgewerkt. Ze wil geen sex meer met me zodat ze super heet zal zijn. 

Dus het plan voor zondag : Ze doet geen slipje aan en zal op de gepaste plaats haar voet pijn doen, zet haar neer en Jeffrey mag er eens naar kijken en voelen.  Het mooie zicht dat hij dan krijgt zal hem wel op andere gedachten brengen.  Terwijl ik met de kids al verder ga hebben zij wat tijd voor hun en komen achterna.  Ze verlangt er echt naar om zijn Dominicaanse vleespaal in haar te voelen. 

Dan was het zondag, de dag van de waarheid. Volledig depri kwam Daisy aan het zwembad.  Toen ik na mijn wandeltocht de mail nakeek en zag dat hij met ons naar Isabella Torres, de berg waar je kan opgaan met een kabelbaan,  wou en ’s avonds met Daisy en eventueel Aries naar de discotheek wou wilde ze me eerst niet geloven.  Om 13h moest ik naar de kamer wachten op telefoon.  Maar hij belde niet. Ik ging terug de mail checken en belde hem. Er werd afgesproken om 14h aan de hoofdingang van het hotel. Daar kreeg ik telefoon dat de kabellift niet goed was met de bewolking. Dan hebben we een taxi genomen en zijn hem  gaan oppikken in Puerto Plata. Daarna naar een terrasje samen met Aries en zijn vriendin.  We hebben een stukje gewandeld op het strand en gingen dan met de auto naar Fort Filipe. , Achteraan zaten ze met 5, Daisy zat met haar minirokje op Jeffrey zijn schoot naar.  In fort Filipe ging Daisy met haar mini rokje, en zonder slipje voor hem op de trap om hem uit te dagen. Hij vond het zicht geweldig.  Toen vertelde ik hem dat hij met ons mee met de taxi terug moest gaan omdat Daisy dan weer op zijn schoot kon zitten en ze graag had dat hij onder haar rokje kwam. Hij twijfelde hij niet. In de auto ging Daisy op zijn schoot zitten. Zijn hand gleed al snel onder haar rokje op zoek naar haar kutje. Al snel zat hij aan haar kutje. Ik zag het aan haar ogen. Ze moest haar in houden om het genot niet te laten zien. Hij zat dus duidelijk met zijn vingers in har poesje. Het duurde ook niet lang of ze was bijna niet te houden.  Haar kutje was lekker nat toen hij uitstapte en ik ben zeker dat hij aan zijn vingers geroken of geproefd heeft. Ze waren beiden bloedgeil en Daisy vertelde me dat hij zin had haar te neuken. Hij wou met haar vanavond op stap gaan.

Er werd afgesproken dat ik haar om 21h aan de hoofdingang zou van het hotel zou afleveren. Hij mocht namelijk niet in het hotel als hij niet werkte. Ze gingen dus een avondje op stap. Stappen? Nee, ze wou hem neuken. Zijn grote Dominicaanse pik in haar voelen. Alleen al naar de afspraak gaan vond ze zo spannend dat ze bijna nat werd.  Hij was een beetje laat en hij was er met een vriend. Nog snel nam ik een foto van beiden en dan afscheid tot 1h. 

Ik ging terug naar de kamer om op de kids te passen. Steeds ging door mijn hoofd wat ze aan het doen waren. Waarschijnlijk was ze net haar kutje aan het laten vullen door een grote zwarte lul.  Nu mijn kas opvreten opdat ik graag gezien had wat ze allemaal deed.  Het duurde lang.  Om 1h00 haal ik haar terug op en kreeg verslag van wat er die avond gebeurt was.

Haar poepje wa uitgeboord en dat zag je goed. Ook haar kutje stond wat open van het neuken.  Ik nam er enkele foto’s van en we gingen slapen, ik nam haar in mijn armen en het duurde dan ook niet lang of ze sliep 

Toen we ’s morgens wakker werden kreeg ik veel te horen :

Toen we samen vertrokken in de wagen zaten we samen op de achterbank. Een vriend van hem reed met de auto.  Hij kwam naast me achterin de wagen zitten.  Hij vroeg of ik een slipje aan had en voelde onder mijn rokje ter controle. Zijn hand gleed omhoog tot hij mijn warme lipjes voelde. Hij opende zijn broek en wilde dat ik hem pijpte maar dat durfde ik niet en was verlegen omdat zijn vriend dat zou kunnen zien in de achteruitkijkspiegel.  In de discotheek aangekomen waren we alleen. Het was meer een danscafe en er zaten allemaal oudere mensen.  Na tien minuten kwamen Aries en zijn vriendin er ook bij, later nog iemand en een danseres van het hotel.  Een uurtje hebben we daar gezeten en hij praatte steeds met de anderen in het Spaans.  Daarna vroeg hij me naar een andere discotheek te gaan onder ons twee. Onderweg stopten we ergens, reden met de taxi een garage in, hij sprak iets af met de chauffeur en we gingen een kamer binnen.  Hij kleedde zich volledig uit en daar stond hij dan poedelnaakt met zijn grote negerlul en keek me aan.  Hij kwam op me af en kleedde me ook uit. Daarna duwde hij me op bed en ik begon hem te pijpen. Hij deed mijn haren opzij zodat hij goed mijn gezicht kon zien en hoe zijn lul in mijn blank getrouwd pijpmondje schoof.  Hij zat tot achterin mijn keel. Hij werd wel niet helemaal stijf.  Aan zijn ballen is hij niet gevoelig want ik probeerde van alles.  Daarna schoof hij een condoom over zijn donkere paal, spreidde mijn benen en bracht zijn geschut in stelling. Mijn kutje was gesmeerd, mijn lipjes openden zeer vlot zodat hij zijn paal bij mij naar binnen schoof. Langzaam schoof hij in en uit en dreef het tempo op tot hij zo snel als de konijntjes was.  Ik werd er bloedgeil van.  Het duurde dan ook niet lang of zijn of zijn warm zaad vulde de condoom.  Hij stond op dronk wat bier en pakte een tweede condoom.  Nu begon hij me weer te neuken met draaiende bewegingen alsof hij merengue aan het dansen was. Het voelde heerlijk aan, ik werd er gek van en ik fakte dat ik klaar kwam hoewel het bijna echt zo was.  Zijn grote lul was niet echt stijf en floepte er regelmatig uit.  Dan hield hij mijn benen bijna naast mijn hoofd en probeerde hij me in mijn kontje te neuken met zijn superlul. Ik stak hem steeds weer in mijn kutje maar dan zat hij er ineens in en ramde er maar op los.

Anderhalf uur bleef hij maar neuken en neuken, rammen en rammen, vanwaar hij al die kracht haalde weet ik niet.  Ook moest ik hem nog eens pijpen maar dat deed ik niet graag aangezien zijn lul nog naar condoom smaakte.  Vele standjes probeerden we uit. Hij stond recht ik besprong hem met mijn benen rond zijn middel, nam hem vast in zijn nek met zijn lul in mijn kutje, maar dat ging niet goed want hij flipte er steeds uit.  Dan moest ik voorover gebukt aan de wasbak staan kijken naar mezelf terwijl hij me weer ramde.  Met mijn buik op bed liggen, knieën op de grond en weer die superlul in mijn kutje rammen terwijl hij op mijn kontje sloeg.   Tot 3 maal toe moest ik zeggen dat ik dat niet graag had.  Er kwam geen einde aan en ik kon niet meer. Tot 4x toe heb ik gesmeekt op te houden maar hij had geen genade.  Zijn negerpik bleef maar gaan. Ik vertelde hem dat we moesten vertrekken want ik mocht niet te laat terug in het hotel zijn.  Eindelijk, ik was suf geneukt, Mijn kutje en kontgaatje stonden wijd open van zijn grote rammende lul.

Dit was maar het topje van de ijsberg en Jeffrey heeft nog veel zaad verloren in Daisy

2329 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.