Kiné-sex

Geplaatst door: hotbeertje op 01-03-19

Een paar maanden terug , was ik genoodzaakt om na een opname kiné te krijgen voor m'n heup en knie. Dus via de huisarts vind ik een kinesiste die aan huis komt. Daar het over een langdurige periode gespreid is de kiné valt alles op z'n plaats.

Ik bedoel dat de kinesiste iemand was die al een tijd werken , maar al goed in de dertig was , en dus de kneepjes van het vak kent. Anderzijds was is niet te missen verschijning, groot, slank, kort blond haar, en een mooie boezem , die eigenlijk voor haar type iets te weelderig was.

De sessie begon rond Pasen en telkens één keer per week een groot half uur. In het begin was het elkaar leren kennen en de problemen goed op te vangen . Ze was altijd in jogging met slobbertrui gekleed of casual sportief.

Daar het verleden jaar warm was , had ik ook telkens in short en tshirt zodat het voor haar ook gemakkelijk was om de oefeningen en massages toe te passen. Tot op een bepaald moment ergens in de zomer , ze had een short en tshirt aan , toevallig zonder bh, begon ze de massage aan m'n been, daar ik die periode meer last kreeg van een ontsteking aan de heup, moest ik  noodgedwongen in m'n slip liggen en begon ze de heup om omliggende spieren te masseren, ik liet haar doen, maar merkte wel dat ze "toevallig" veel tegen m'n ballen aanstootte waardoor ik een harde kreeg, dat zag zij ook , mede door dat ik op m'n rug lag zag ik haar blozen, en vroeg haar , heb je er last van dat die hard sta , hierop antwoordde ze niet nee en ook niet ja. Daar ik alleen thuis was, vroeg ik haar heb je er een probleem mee dat ik m'n slip uit doe, zodat ze "beter" kan masseren.  Het antwoord was idem als voordien, dus de slip vloog uit, en ze deed verder, maar nu gleed haar hand wel langs die ballen en over de paal. Daar het warm was in de kamer , lag ik daar dus compleet naakt, en stelde haar voor om ook naakt verder te doen, op één voorwaarde vroeg, en die was , geen intiem, daar had ik geen probleem mee. Dus ze ook naakt , en deed haar sessie verder, maar m'n hand had al langs haar bil gegaan waarbij ze hem niet wegduwde , ze kwam regelmatig over die paal masseren en ik kon het niet laten om m'n vingers langs achter in het poesje je steken waardoor ze even schrok en m'n paal vastnam . Zonder iets te zeggen of te vragen nam ze hem in haar mond en begon me stevig te pijpen terwijl haar poesje stevig aan het vingeren was. We werden bij botergeil , en beiden wisten dat dit niet verder kon, ik vroeg om haar poes boven m'n mond te plaatsen en zo hebben we elkaar klaar laten komen, zij kreeg de sperma in haar mond en ik haar spatten in m'n mond. Dit was kort en hevig geweest en we lagen naast elkaar tot het einde van de sessie hebben we nog elkaar afgelikt en gekust.

We wisten dat dit niet zo maar voorbij kon gaan , we beloofden elkaar dit aan niemand te vertellen , en telkens als ze kwam moesten we ons inhouden om niet te lachen, maar we hebben het toch nog gedaan zonder dat er intiem werd genomen . Ik heb haar beloofd nooit de naam te geven en dat is nu ook zo, hier noem ik haar P.

En de sessie blijven nog zeker een half jaar duren, al moet ik nu in haar praktijk komen, was we even veel plezier en genot en ook natuurlijk de voorzien sessie krijg.

3877 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.