Herstellen afloop wastafel

Geplaatst door: helft-van-koppel op 12-03-19

Enkele jaren geleden werd mij door een vriendenkoppel gevraagd of ik de afloop in hun badkamer eens wilde herstellen.

Op de dag van de afspraak was alleen de vrouw thuis, al snel begon ik met de demontage van de afloop, deze was nogal moeilijk te bereiken en daarom lag ik op mijn rug onder de wastafel maar al snel merkte ik de bezorgde huisvrouw starend naar mijn werk maar ik merkte ook dat zij geen slip droeg, dat was zeer duidelijk zichtbaar vanuit mijn liggende houding.
Wanneer ik de nieuwe afloop gemonteerd had vroeg ik haar nog steeds liggend onder de wastafel om wat water te laten lopen waarop zij vroeg "welk water wil je".
Ik zij, " laat maar eerst koud water lopen" waarop zij de kraan opende, alles bij de afloop bleek perfect dicht.
Wanneer ik vanonder de wastafel wilde komen stond de dame met open gespreide benen boven mij en ik kon het niet laten om haar kutje aan te raken met de vraag of het daar ook soms lekte.

Ja zei de vrouw, soms lekt het daar ook maar dat hangt van de temperatuur af en zij liet mij begaan, na mijn vingers volgde mijn tong en zij kreunde van genot.
Lang kon ik die houding niet aanhouden en ik kroop van tussen haar benen maar daar zij blijkbaar genoot en haar kutje eigenlijk vrijwillig toonde ben ik dan maar voor haar gaan staan waarna ik haar zoende op haar mond en dat werd gewillig beantwoord waarna wij snel vanuit de badkamer op het bed geland zijn voor een overheerlijke vrij partij met alles erop en eraan, het is toen dat ik ook de eerste maag anaal geneukt heb.
Na meer dan anderhalf uur hebben wij te samen een douche genomen en heb ik haar moeten verlaten.
Ik was werkelijk verrast dat onze vriendin zo gewillig was, dat kwam, zoals zij vertelde door het feit dat zij al lang door haar man niet meer geneukt was wegens een operatie welke hij ondergaan had.
Wij hadden niet onmiddellijk een volgende afspraak gemaakt maar na enkele weken kreeg ik een SMS je met de melding : "mijn kraan lekt" waarop wij voor de dag erna een afspraak gemaakt hebben om haar kraan te herstellen en vanaf dan moet ik ongeveer elke maand gaan herstellen.
Haar man is ondertussen op de hoogte gebracht zodat ik ook, wanneer hij thuis is "herstelwerk" kan gaan doen.

2797 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.