Onverwacht met drie

Geplaatst door: helft-van-koppel op 13-03-19

Vorige week was ik met mijn neukvriendin, dezelfde van die afloop onder haar wastafel op pad na een bezoek aan een winkel, tijdens ons gesprek in de wagen kwamen wij een "hotelletje" tegen, ons gesprek ging uiteraard onmiddellijk over dat hotelletje en wij keerden terug erheen daar wij dat nog niet gedaan hadden.

In het hotelletje aangekomen konden wij de keuze maken betreffende de kamer uitrusting en wij kozen een kamer met "brubbelbad".
Op die kamer aangekomen belde ik de receptie om ons aan te melden zodat er iemand kon langskomen om te betalen.
Ik had al eerder gehoord dat de uitbater van dat hotelletje zich meestal liet bijstaan door dames welke daar ook voor meer dan hulp aan de uitbater waren.
Na een kort tijdverloop werd er aangeklopt aan de deur, ik zei; "kom maar binnen" en de deur ging open maar daar stond een vrouw, iets jonger dan wijzelf, eerder schaars gekleed en het bleek een gekende dame voor ons beiden te zijn daar zij in dezelfde wijk woont als wij.

Wij wisten uiteraard niets van haar bijverdienste en zij niets over ons beiden.
Dat was uiteraard even schrikken, er werd onmiddellijk wat gesproken en van het een kwam het andere, voor 50 Euro wilde zij ons beiden wel eens grondig wassen en masseren, daarmee gingen wij uiteraard onmiddellijk akkoord maar van dat masseren kwam er uiteraard snel meer, er werd duchtig op los gesext door ons drie en mijn vriendin onderging voor de eerste maal een behandeling van vrouw met vrouw inklusief een befbeurt bij elkaar.
Terwijl de beide vrouwen elkaar kustten wisselde ik meermaals van kutje met mijn speelgoed.
Mijn speelgoed werd ook om beurten door beide dames gepijpt wat zeer heerlijk was, ook de beide kontjes werden grondig gebruikt en spuiten deed ik dan ook in beide kutjes.
Wij hebben met ons drie echt genoten, de "buurvrouw" wilde de 50 Euro welke ik betaald had aan haar niet houden tenzij wij nogmaals met ons drie de liefde gingen bedrijven maar dan gratis en dat is voorzien voor deze namiddag bij mijn vriendin thuis.

2957 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.