Waargebeurd: ontmoeting met Linda

Geplaatst door: hlevel op 13-03-19

Dit relaas is een twee tal jaar geleden waargebeurd. Via Chatbabe kwam ik in gesprek met Linda. Zij frequenteerde regelmatig op de chat en zo geraakten wij steeds closer. We wisselden wat foto’s uit en de aantrekkingskracht was er zeker langs mijn kant. Linda vertrouwde mij toe dat ze af en toe eens met andere mannen afsprak, meestal jonge mannen, terwijl haar man toekeek. Hij was paar jaar ouder dan Linda en Linda was even oud dan ik. Dit intrigeerde mij wel. Maar zelf was ik ouder dan de mannen waarop zij viel. Op een dag slaagde ik er in om toch concreet met haar af te spreken. We zouden elkaar ontmoeten in Diest in een café. Zij verscheen in een ranke mantel, hoge hakken aan, nylons en mooi donker blond krullend haar. Zij was aanwezig met haar man. We dronken wat samen, terwijl ik naast haar plaats had genomen. Stiekem voelde ik of ze de dresscode had nageleefd; ze was inderdaad sliploos. Mijn vinger drong lekker in haar nauw kutje dat duidelijk reeds vochtig stond.

We spraken wat over koetjes en kalfjes maar ik geraakte wel snel opgewonden. Toen ze een plasje ging maken stond ik een minuutje later ook op in de hoop haar in de toilet te ontmoeten. We kruisten elkaar daar inderdaad en wisselden onze eerste geile tongkus uit. God wat was dit een goddelijk dier! Ik trachtte ze te verleiden tot een vluggertje in het toilet maar ze zei snel kordaat “niet als mijn man er niet bij is”. Hmm, beetje teleurgesteld ging ik weer aan het tafeltje zitten.

Ik had aan Linda beloofd eens met haar mee te gaan shoppen op zoek naar een leuk stukje lingerie. Samen met haar man bezochten we een winkel waar men ook wat pikante lingerie verkochten. Het was een merkwaardig zicht voor de verkoopster: een vrouw in bijzijn van twee mannen. Je zag duidelijk dat ze zich vragen stelde. Wie was de partner en wie was de lover? Linda paste enkele setjes en stond op bepaald ogenblik met haar tietjes bloot in de winkel. Haar lekkere stevige C-cup pronkte statig!

Na het winkelen wou hubby nog wat gaan drinken…maar ik dacht maar aan een ding en dat was aan Linda haar kutje. Linda was duidelijk ook opgewonden en wou meer. Samen in de wagen van hubby reden we uiteindelijk naar een rendez-vous hotelletje. Op de kamer aangekomen duurde het geen 10 seconden of Linda en in ik waren in elkaar verstrengeld terwijl hubby braaf op een stoel bleef zitten zonder iets te zeggen. Ik ontdeed Linda van alle kledij in een ijltempo; wat een geile mooie vrouw was dit met zalige tietjes en geschoren kut. Ik tilde Linda op het bed en begon naarstig haar kutje te likken. Door mijn hoofd ging de gedachte van wie mij allemaal reeds was voor geweest. Hoeveel mannen zouden haar al geneukt hebben. Deze gedachte maakte mij razend geil ; mijn pik voelde staalhard aan en ik voelde het bloed pompen in mijn aderen. Linda had dit duidelijk in de smiezen en zij wou mijn pik in haar mond proeven. Diep en snel. Traag en op het topje. Haar tong was overal. Hmmm wat een sletje. Ik duwde haar hoofd weg en trok Linda dichter tegen mij op het bed. We kusten passioneel. Linda kwam boven mij zitten en instinctiefmatig zocht haar kut mijn rechtopstaande pik…Linda spiesde zich op mijn penis die diep in haar schede doordrong. Gedver, ik had geen condoom om…wat doe ik dacht ik bij mijzelf. Ik wist dat ze safe was omdat ze in de medische sector werkte en dus regelmatig getest werd; maar toch...Ze zag mijn twijfel en zei snel in mijn oor: ik weet het dat het niet mag maar ik ben zo geil dat ik wil dat je mij volspuit.

Eerlijk gezegd was ik toen verloren…eenmaal een vrouw tegen je zegt spuit mij vol dan nemen de hormonen het over van het verstand. Hard pulserend duwde ik mijn eikel in en uit haar inmiddels zeilnatte kut. Ze voelde dat ze aan de winnende hand was en duwde haar tieten in mijn mond. Dicht tegen mijn oor fluisterde ze nogmaals ik wil je schatje, spuit mij lekker vol…Ahhhhhhhhhh, gutsend spoot het zaad in haar gehuwde slettenkut. Wat was dit kinky. Wat zouden de dochters van mama denken als ze wisten wat mama deed met een vreemde man? Straks zat ze tijdens het avond eten met haar kinderen aan tafel, met zaad van een andere man in haar vagina. Ondertussen keek hubby gewoon toe en liet het gewoon gebeuren alsof het de normaalste zaak was.

Ik kon het niet laten om brave hubby te bevelen zijn vrouwtje te likken, wat hij ook gehoorzaam deed. Dat is niet denigrerend zoals soms gedacht wordt maar een super kinky beloning voor hubby; niets is opwindender dan een creampie likken uit het kutje van je partner! En het is nog lekker ook.

Linda en ik hebben nog steeds contact, al is het afspreken door de verre afstand en moeilijke agenda’s, helaas te lang geleden inmiddels.

5057 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.