Sexcinema in Roosendaal

Geplaatst door: sheena op 23-03-19

Na 2 slechte ervaringen in een sexcinema, ben ik toch nog eens overtuigd geraakt om eentje te bezoeken in Roosendaal met mijn kennis M.

De verwelkoming was vriendelijk en er werd mij duidelijk gemaakt dat ik een 'nee-recht' heb en dat ik er zeker gebruik van mag maken. Achter de deuren is het donkerder, niet pikdonker zoals anderen, maar gezellig donker. Ik verwachtte een walm van seks-geur, maar die is er niet. Wat een opluchting!
Eerst een snelle kijk overal wat er aanwezig is van faciliteiten en kamers.
Het interieur is leuk ingericht: niet overdadig, maar ook niet enkel de basics (bed-stoelscherm), juist voldoende. In sommige kamers is er een extra meubilair wat ik niet verwacht in een cinema, maar eerder in een club. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen uittesten, maar dat is misschien nog een reden om eens terug te komen.
We kregen een locker in de groepskleedkamer op het eerste verdieping. Deze is goed ruim dat je gemakkelijk kunt omkleden. Ik had M netkousen, string en babydoll beloofd en deed ze dan ook aan.

M liep voor mij terug naar beneden. Hij is veel groter dan mij, maar mijn hakken
verraadden mijn komst in de kamer. Een beetje onwennig kreeg ik de aandacht van de aanwezige mannen. Er waren nog geen andere dames aanwezig. Hij plaatste mij alleen achter het koord en ik voelde mij een pop die tentoon gesteld werd. Een lul kwam tevoorschijn in een van de gloryholes. Geen condoom, dus dat wordt enkel aftrekken. Hij stond niet stijf en een beetje onwennig begon ik hem te strelen. Er kwam geen verandering en ik probeerde bij zijn ballen te geraken. Het gat belemmerde mij om mijn andere technieken boven te halen. Alsof dat hij mijn gedachten kon lezen, trok hij zich terug. Een tweede kwam tevoorschijn: geen condoom en ook niet stijf. Ik probeerde weer, maar het is niet leuk als ze niet hard en stijf staan. Al snel verloor ik mijn interesses. Daar kwam al een derde zonder condoom. Deze keer was het een harde stijve. Na een paar trekken, verscheen er een hand om de hoek met papieren zakdoeken. Wat vriendelijk van hem om aan mijn hygiëne te denken! Een paar secondjes later en hij liet een volle lading los. Mijn handen proper gemaakt, en ik vond dat het welletjes was. Ik kwam om zelf verwend te worden en vroeg aan M om mij aandacht te geven. Mijn handen verdwenen onder zijn trui. Hij hield mij tegen, maar liet me wel terug aan de andere kant van het koord komen. 
Hij leidde me naar de swing aan de overkant, blinddoekte mij en duwde mij naar voren zodat mijn kontje naar achteren stak. 
“Heeft er iemand condooms bij? Dan mag je haar neuken.”, hoorde ik hem roepen. 
Met een bang hartje dat er teveel op mij gingen afkomen, wachtte ik af. De gedachte was wel geil. Ik hoorde iemand vragen of het ok was om mij aan te raken. M stemde toe en ik hoorde hem opzij gaan, maar ik voelde hem wel nog in mijn buurt. Gestreel op mijn bil. Ik schoot even in paniek omdat ik nog niet nat genoeg stond voor penetratie. Gelukkig voelde ik al gauw vingers mijn lippen en clitje aftasten. Mijn gevoelige plaatsen werden aangeraakt en ik kreunde zachtjes dat ik het leuk vond. Links en rechts werden mijn handen geleid naar een stijve paal. En dan voelde ik mijn eerste penetratie van de dag. MmMm.. een zacht ritme.
Dan kreeg ik een tweede, groter exemplaar. Hij is wat heviger, M mss? Zo hevig dat ik geen controle meer had over mijn handen. Om niemand pijn te doen, liet ik beide lullen los en pakte ik het leer vast van de swing. Luid gekreun en geklingel van de kettingen overtroffen het geluid van de film. Plots stopte hij en er werd plaats gemaakt voor een derde waar ik duidelijk van hoorde dat hij klaarkwam en mij bedankte. Vanaf dan was ik de tel kwijt.

Ik werd betast, geneukt, kreeg verschillende lullen in mijn handen. Iemand vroeg me zonder woorden om hem te pijpen. Geen condoom, dat doe ik niet. En er werd niet verder op aangedrongen. Mijn poesje was al vochtig van alle acties maar hij stond echt helemaal nat tijdens het vingerwerk. Zo hevig kan maar zijn van iemand die mij al kent. Ik betastte hem en voelde zijn kleren. M had zich niet uitgekleed in de kleedkamers. Oh, ik kreeg het moeilijk en liet me volledig gaan. Ik schreeuwde het uit van plezier en voor ik het wist, voelde ik mijn sappen uitspuiten. Mijn benen trilden en ik probeerde me goed vast te houden aan de swing dat ik niet ineen zou zakken. Daar had ik de tijd niet voor en ik voelde een tweede orgasme komen. Hij wist niet van ophouden en ik riep luid "NEEee..." Het was al te laat. Mijn sappen vloeiden over mijn benen en ik hapte naar adem. Mijn blinddoek viel af en ik zag M naast mij zitten op een stoel met gekruiste armen. Ik
draaide mij om en zag iemand die ik niet kende. M plaagde me nog met te zeggen dat ik me wel goed amuseer. Mijn vingeraar wou meer en kon niet van mijn lichaam afblijven. Ik bedankte hem, maar kreeg het erg dorstig.
Tijd om mij te hydrateren. In het kletshoekje was het gezellig. Als nieuweling ben ik redelijk stil. M voelde zich meer op zijn gemak en was al volop aan het mee babbelen. We kregen nog een soesje aangeboden. Een borreltje had ik afgeslagen omdat ik zo goed als geen alcohol drink. Een korte kennismaking met een koppel die er al jaren naartoe ging. De Fluistertuin heb ik niet verkend omdat ik met mijn babydoll te licht gekleed was voor buiten te gaan.
Na mijn drankje was ik terug achter de deur gegaan. Het werd drukker. M had me
ondertussen alleen gelaten en ik liep wat rond om te zien wat er te beleven valt. Op sommige kamers was er al actie met andere vrouwen, waar verschillende mannen rond stonden. Ik ben dan uiteindelijk naar een zaal gegaan waar niet zoveel volk was en zette me neer om te zien wat er op het scherm afspeelde. Al gauw kwam er iemand naast mij staan. Hij is nog volledig aangekleed, maar zijn gulp stond open met zijn knuppel in zijn hand. Een leuk exemplaar en ik trok hem af. In tussentijd kwam mijn vingeraar naast mij liggen en werd ik lichtjes geduwd om op mijn rug te liggen. Mijn vingeraar vond al snel zijn weg terug naar mijn vochtig grotje en deze keer kon hij ook bij mijn borsten. De man die ik aftrok, pakte mijn linkerborst vast en stak mijn tepel in zijn mond.

Mijn vingeraar deed hetzelfde met mijn rechterborst. Mijn gekreun lokte meer mannen mijn richting uit en ik had ineens veel publiek rond mij. Een derde persoon nam het initiatief om mijn benen omhoog te steken en begon mij te bespelen samen met mijn vingeraar. Plots kreeg ik een pijnscheut. Ze zijn te ruw geweest en ik staakte hun handelingen met rechtop te zitten. Als een ridder die een jonge deerne redt, nam mijn vingeraar mijn hand en leidde me naar een gedeelte met minder volk.
Er is enkel het gedeelte met koord waar je eventjes rustig kon genieten van elkaar. Jammer genoeg was het al ingenomen door een koppel samen met een tv. Mijn vingeraar vroeg of we er nog bij konden zonder dat wij hun verder stoorden in hun acties. Ze stemden toe en ik nam plaatst naast de tv en ik genoot nog van de aanrakingen van mijn vingeraar. Mijn handen verdwenen onder zijn t-shirt en heel afentoe kwam ik eens in zijn boxershort. Niet veel later kwamen er weer veel mensen kijken. Het werd teveel voor het koppel. De tv probeerde nog de mannen te vragen om er niet te staan kijken als gieren. Het heeft eventjes geholpen, maar de stemming was weg bij de koppel. Ze vertrokken, maar de tv bleef achter. Hij draaide zich om en begon ook mij af te tasten. In mijn oor werd er gefluisterd: "Je bent echt een geile meid! Maar dat wist je waarschijnlijk al." Oh! Toen ik dat hoorde, wou ik geneukt worden. Ik vroeg liefjes: "Wie wilt er mij neuken?" De tv keek naar mijn vingeraar en voor ze konden beslissen, hoorde ik mijn naam. M kwam de hoek om en zei dat het tijd was om te vertrekken. De mannen vroegen om nog eventjes tijd met mij te spenderen en M gaf ze nog 5 minuten. Vanwege de tijdsdruk was er precies wat prestatieangst gekomen. Maar om dat op te vangen had de TV mij nog lekker doen klaarkomen met zijn vingers diep in mijn natte gleuf te steken en op mijn tepel te sabbelen.
Al bij al was het een leuke ervaring en ben ik voldaan vertrokken.

3581 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.