Pijpen in de wagen, en dan...

Geplaatst door: ikzuigjijgeniet op 23-03-19

Online wat zitten chatten met een kerel die heel graag eens een lekkere pijpbeurt wilde door een man...

Het chatten was zo leuk dat we uiteindelijk op Skype terecht kwamen waar er na heel wat gebabbel een afspraak maakten.
Het moest discreet, er was weinig tijd en snel onder de middag. en zelfs dan was het spannend of hij geen oproep van zijn vrouw zou ontvangen.
Om een kamer te nemen was een uurtje een klein beetje te kort, dus moest het maar in de auto gebeuren.
Pijpen lukt heel aardig in de auto :-)
Dus ergens afgesproken op een rustige plek, zonder twijfelen stapte hij de auto in en ging zijn broek open. Ik vertelde hem dat ik graag to the point kom en heel graag gewillig de job doe.
Zonder aarzelen duwde hij me helemaal diep op zijn lekker stijve pik en werd ik verplicht de job af te werken.
Laat dat nu geen probleem zijn voor me, hij liet al snel horen dat hij me maar al te graag wilde neuken, maar daar was de tijd kort voor en de plaats niet echt geschikt. Zijn hand ging wel naar mijn kont, die kont van de foto op het profiel speelde al even een hoofdrol in zijn fantasieën. goed voorbereid op mijn dates had ik de jock van de foto aangetrokken en al wat glijmiddel op de goeie plek aangebracht. Zijn vinger gleed al snel in mijn kont en het vingeren maakte hem nog harder wat het pijpen zalig maakte.

Het was heel spannend en nog geen uur na de date kreeg ik op skype te horen dat hij meer wilde.
Ik vertelde hem dat ik wel eens ga jagen in een cinema, en dat we daar maar eens samen naartoe moesten. Er zijn daar immers cabines waar ik discreet zijn verlangens kan bedienen.
De week erna op een vrijdagnamiddag was het dan zover, ik was als eerste aangekomen en 15 minuten erna kwam hij ook aan.
Ik was alvast gaan wachten in mijn favoriete cabine. Hij kwam binnen en ik begon hem onmiddellijk te zuigen.
En dan ga je nu maar op de knieën zegde hij. En al  heel snel duwde hij zijn lekker had pik binnen.
Je bent een slet zegde hij, en ik zegde, echte sletten krijgen geen genoeg.. en we spraken af dat hij de deur op een kier mocht zetten zodat andere kerels konden kijken. De knappe mannen mocht hij binnenlaten en mijn kont schenken.
Ik had duidelijke afspraken dat de condooms mooi omgingen en ik even in zijn been zou nijpen als de kerel me niet aanstond.
Al heel snel was de eerste geïnteresseerde binnen en keek hij toe hoe mijn getrouwde maatje op en neer ging in mijn kont.
Ik keek naar de andere kerel zijn kruis en zag een mooie hevige lul die heel fris was en al snel zijn weg vond naar mijn mond.
Omdat ik niet kneep vroeg hij als snel of hij ook mijn kont wilde neuken.
Heel snel was de condoom om en pompte de volgende lul in mijn kont. 
Mijn maatje vond het helemaal geil en rukte zich zalig klaar, de andere wilde zo graag op mijn face spuiten en zelf was ik zo geil dat dat al snel gebeurde.
Na wat kort chatten werden de skype adressen doorgegeven en zo krijg ik een heel arsenaal aan lekkere gasten bij elkaar waarmee ik af en toe afspreek. Lekker voor de fun en zonder kopzorgen.

5918 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.