Met drie

Ik en mijn gelegenheidsvriendin hadden wel al gepraat over sex met drie en plotseling vroeg mijn vriendin "ken je iemand? waarop ik zei "neen maar ik kan wel iemand zoeken"

De eerste uitverkoren man kwam wel niet opdagen dus, een echte faker, na het plaatsen van een zoekertje werd er gereageerd door een man van 57j, er werd een afspraak gemaakt bij hem thuis op een zaterdagavond en deze keer was het geen faker maar een vriendelijke man welke ons verwelkomde, mijn vriendin was onopvallend gekleed om niet op te vallen voor de medebewoners van het appartement waar die mr woonde, onder haar normale kledij droeg zij weg iets uitdagends en geen slip.

Bij de man aangekomen mochten wij ons in de hoekzetel neerzetten, hij bracht een drankje en er werd wat gepraat, ik omarmde al zittend mijn vriendin en begon haar ook wat te strelen waarop zij innig kussend reageerde, onze gastheer was ondertussen vlak naast mijn vriendin komen zitten en begon wat op haar knie te wrijven, van die knie ging het langzaam wat hogerop waar hij haar vagina zonder slip ontdekte, al snel ontdeed hij, samen met mij haar van haar kledij en zij liet zeer gewillig begaan.
Mijn vriendin liet maar begaan en begon die man te kussen, al snel zaten ook wij er naakt bij gevolgd door een befbeurt door die man.
Er werd dan besloten om naar de slaapkamer te gaan, daar, op het bed nam mijn vriendin plaats tussen ons beiden en er werd snel overgegaan naar een heerlijke vrijpartij, zij pijpte ons om beurten, al snel kroop zij bovenop die man welke op zijn rug lag en zij liet, hitsig zoals zij steeds is zijn paal in haar verdwijnen, daar zij bovenop hem lag heb ik haar dan maar genomen in haar kontgaatje waardoor zij verschrikkelijk hitsig werd. Na een lange intense vrijpartij tussen ons beiden waarbij ook ik die man eens gepijpt heb kwam hij bovenop haar klaar in haar poes waarna ik haar vlug nog eens geneukt heb in zijn sperma.

Daarna zijn wij terug naar het salon gegaan om nog iets te drinken en daarna ben ik met haar naar haar thuis gereden waar haar man ons opwachtte en waar wij met ons twee nog een een neukbeurt afgewerkt hebben in de slaapkamer terwijl haar man TV keek, ondertussen hebben wij plannen gemaakt voor een volgende trio.

2264 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.