Nogmals met drie

Geplaatst door: helft-van-koppel op 13-04-19

Na ons trio van de zaterdagavond had ik terug een afspraak gemaakt voor een trio, deze keer met een man erbij van 49j en voor de gelegenheid ging dat door op een hotelkamer.
Wij waren enkele min voor het afspraak uur ter plaatse op de parking van het daghotel in de buurt van Wetteren, weinig later kwam er een donkere wagen aangereden en het bleek de man van de afspraak te zijn.
Na kennismaking bij mijn wagen werd er snel naar het hotel gegaan waar wij een kamer toegewezen kregen.
In de kamer kuste ik innig mijn vriendin en de man kwam ook deelnemen aan de kusbeurt, zij kuste hem ook zeer snel intens en hij begon op zoek te gaan naar haar onbehaarde en sliploze kut.
Wij, de beide mannen ontdeden mijn vriendin snel van haar voor dat moment overtollige kledij terwijl ook zij op zoek ging naar wat haar te wachten stond.
Kort daarna namen wij plaats op het bed, zij terug tussen ons beiden, er werd gekust maar al snel begon zij onze medespeler te pijpen wat zij trouwens ook zeer graag doet.

Eenmaal terug tussen ons gelegen kuste ze mij terwijl die man zijn redelijk grote en dikken paal naar haar poes bracht en hem er onmiddellijk diep instootte waardoor zij zeer hitsig werd, wat later ging zij  op hem liggen, zijn paal terug in haar poes wat uitnodigend voor mij was om haar in haar kontgaatje te nemen waardoor zij spuitend klaar kwam.
De man vroeg haar om op haar knieen te gaan zitten wat zij onmiddellijk deed, hij ramde zijn forse paal toch wel geweldig in haar kontgaatje, zij onderging dit zeer gewillig al was hij toch wat brutaal.
Hij neukte haar zo zeer lang en heftig tot hij klaar kwam in haar.
Daarna nam hij wat rust en was het mijn beurt om haar te nemen in al haar gaatjes en in allerlei standen.
Eenmaal de man wat gerust had nam zij zijn paal terug ter hand, pijpte hem en vroeg hem om haar met zijn ietwat kromme pik nogmaals volledig te nemen wat hij dan ook deed tot groot plezier van ons drie.
Na ongeveer 1,5 uur sex zonder stop voor haar was voor die man de tijd gekomen om ons te verlaten en wij bleven nog op de kamer in afwachting van de volgende man maar die kwam niet opdagen, dus ook een faker.
Onze volgende afspraak voor sex met drie of meer zal doorgaan in mijn camper op 24 april

1752 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.