Ouder

Geplaatst door: gever op 15-01-24

Vorige week was ik aan het trillen van de kou. Leek me dus een goed idee om snel een sauna te gaan doen. Zalig opwarmen.
Na een eerste warme sauna ging ik het bubbelbad in. Althans dat dacht ik, bleek een gewoon rond bad te zijn om in te zitten zonder bubbels. Een oudere vrouw wist me dat te zeggen die tegelijkertijd met mij in het water ging.
Ze was een jaar of 65 denk ik, zelf ben ik 50. Voor haar leeftijd nog een heel strak en slank figuur met zelfs nog mooie stevige kleine borsten. en stijve tepels.
We geraakten aan de babbel en besloot om wat dichter te schuiven om haar beter te kunnen verstaan. Ik zat nog maar net vlak naast haar of haar hand lag al op mijn penis. Ze vroeg niets en ik strubbelde niet tegen. Zachtjes begon ze me af te trekken. Duidelijk zichtbaar voor mocht er iemand voorbij komen want een bad zonder bubbels is doorzichtig.

Ze was wel echt goed in het aftrekken. Zelf begon ik haar schaamlippen te bespelen. Na een tijdje stond ze recht en liet ze weten dat ze naar de sauna op het dak ging. Lekker afgezonderd want er komt meestal niet veel volk heen. We leggen onze handdoeken en beginnen elkaars lichaam opnieuw op te zoeken. Ze neemt mijn penis tussen haar lippen en pijpt me teder. Ze spant haar lippen zodat het lijkt alsof ik een strak kutje aan het neuken ben. Het duurt niet lang of ik spuit mijn sperma in haar mond, ze slikt het zonder verpinken door.
Nu is het aan mij en begin haar verder te vingeren. Steeds heviger en ruwer. Iets wat ze duidelijk graag had. Na een tijdje begint ze hevig te spuiten. Ik deed verder en ze spoot nog drie keer. Wat een massa vocht had die vrouw toch. Ik liet het in mijn handpalm lopen en gooide het op de kolen. Haar geur verspreidde onze sauna.
We beleven nog wat nagenieten en strelen tot onze wegen daar splitsten.
Heerlijk alweer een no name no number evaring.

3985 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.