Samen naar erosauna in Beuningen

Geplaatst door: mateos op 22-01-24

Vorige week woensdag hebben wij, mijn lekker ding en ik een bezoekje gebracht aan een erosauna in Beuningen. 

Na een bezoekje aan club Mystique, waarover ik vorige keer verslag heb uitgebracht, had ik haar gevraagd of ze open stond voor een bezoekje aan de erosauna. Ik had haar al verteld dat je in de erosauna, en zeker bij gemengde dagen, wel veel kans zou hebben dat je extra man in het liefdesspel zou kunnen betrekken. Dat wou ze precies wel eens meemaken.

Ondanks de sneeuw die gelukkig is uitgebleven, hebben we afgesproken in Waalre waar ik haar zou oppikken.
Ze kwam aangereden en zag natuurlijk onmiddellijk dat zij het was. Wat was ze weer mooi verzorgd en netjes gekleed. Ze vertelde me dat ze de dag voordien naar de schoonheidsspecialiste was geweest voor ontharing. Dus als man begin je dan wel even geil te fantaseren! Maar dat was op dat moment niet aan de orde want ik moest de auto besturen!

Aangekomen in de erosauna hebben we een koffietje gedronken en zijn we de sauna gaan verkennen. Ik was er al eerder geweest dus ik kende er de weg wel.
Natuurlijk was het wel leuk te zien, toen we in de donkere ruimtes kwamen,  dat veel mannen ons achter volgenden. Logisch zij hadden ook allemaal zin in zo een lekker ding met zulke prachtborsten en mooi kutje. Wat had ik toch geluk met zo'n lekker ding!

Na mijn kleine rondleiding hebben we een afsluitbare kamer genomen waar er een bubbelbad, IR-sauna en douches waren.
Samen gingen we eerst in de IR-cabine. Mijn pik stond echt stijf omdat ik nu echt haar bloot lijf kon waarnemen en betasten. In club Mystique was onze eerste afspraak en dan ben je misschien nog een beetje terughoudend.
In de IR-sauna hebben we echt heerlijk getongzoend en heb ik haar poesje lekker gestreeld. Ach wat was het poesje lekker zacht en al  flink vochtig! Hmmm ik had er zo een zin in.  Na de IR-sauna hebben we ons even gedouched en toen zijn we het bubbelbad in gegaan. Daar heb ik haar overal gestreeld. Een beetje opbouwend natuurlijk. Ook haar poesje en kontgaatje heb ik lekker gestreeld wat ze ook fijn vond. Enkel liever geen vingers in haar kontje wat ik dan ook respecteer.

Na het bubbelbad zijn we naar de cinema afgezakt. Daar lagen we samen wat te knuffelen en te voelen en al snel kwamen er mannen die vroegen of ze mee mochten spelen. Enfin niet mee spelen, gewoonweg het lekkere kutje en heerlijk borsten van mijn vriendin betasten en haar vingeren en likken. Maar daar stond ze nog niet echt voor open. Niet erg hoor! Wij hebben er lekker geknuffeld en ik heb ook daar haar poesje heerlijk gebeft! Wat een lekkere kutsappen heeft ze! Ik krijg telkens zin als ik er nog maar aan denk. Ook heb ik heerlijk gespeeld met haar supertitties

Na de cinema was het tijd om aan het echte werk te beginnen. We namen een afsluitbare ruimte en hebben echt veel plezier gehad. Eerst ben ik begonnen met haar een massage te geven. Al snel waren er vele geile mannen die over de schutting naar ons keken en ook heel graag zouden meespelen, maar daar stond ze, zoals eerder al gezegd, nog niet onmiddellijk voor open. Wat natuurlijk ook niet hoeft.
Na de heerlijke massage ben ik over gegaan tot het beffen en likken van haar poesje en kontgaatje. Ik ben een hele tijd bezig geweest met likken want ik kon er echt niet vanaf blijven. Lekker dat ze was. Ze lag met haar geile tieten open en bloot en met haar kutje helemaal open. Echt zo geil! Alle toeschouwers die over de schutting keken stonden vermoedelijk supergeil en ik vermoed dat ze hun ook aan het bevredigen waren. Ik had ook een vibrator meegebracht wat ze echt heerlijk vond. Ze gaf me aanwijzingen wat ze leuk vond en dat vond ikzelf wel heel fijn. Dus maakte ik hiervan werk en is ze echt heerlijk klaar gekomen. Lekker geil hoor! Daarna hebben we nog lekker geknuffeld in de afgesloten ruimte en toen zijn we gaan eten.

Na het eten de tweede ronde! Nu zou ik aan de beurt komen. Ik heb me lekker op mijn rug gelegd en zij heeft toen me nog heerlijk gepijpt en mijn pik lekker hard gezet. Mijn voorhuid lekker naar achter en dan lekker mijn eikel gelikt. Heerlijk was dat. Ik wou ook wel eens in haar mondje klaarkomen maar dat is er niet van gekomen. Misschien een volgende keer, wie weet? 
Ze had filterdunne condooms meegebracht die je nauwelijks aanvoelt. Dus na dat mijn pik echt stijf was, condoom erom en toen heb ik heerlijk mijn pik met diepe stoten in haar geil kutje kunnen rammen.  Zij zat boven op mij maar ik had wel bewegingsruimte met mijn kontje zodat ik heerlijk diep in haar kon stoten en mijn ballen stevig op en neer gingen waardoor ik  lekker ben klaargekomen. Wat was dat geil. Een supermooi ding dat met heerlijke tieten boven je hangt en waarbij die tieten op en neer wiebelen. Zo geil!
Zij verlangde nog naar een tweede ronde wat echt geen probleem voor me was. Ik had naast een vibrator ook nog een prostaatmassagetoestel bij. Dit vond ze echt niet erg hoor. Met de prostaatvibrator heb ik geprobeerd haar G-spot te masseren en met de andere vibrator heb ik haar klitje gemasseerd. Met wat juiste aanwijzingen, lekker likken en klitje zuigen is ze toen weer heerlijk klaar gekomen. Nu wat luider, oh zo geil! 
Wat vind ik dat toch reuze als een vrouw klaarkomt. Ik heb echt heerlijk genoten en ik hoop zij ook. Wat er nu nog op het programma staat weet ik niet. De tijd zal raad brengen. Wel vertelde ze me dat ze het in het openbaar geneukt wou worden.....in een cinemazaal, in een kleedhokje, ...ik zou het graag wel weten. En wie weet. Vermoedelijk enkel en alleen zijzelf.  Ik heb met haar al een hele leuke tijd beleefd en daarvoor alvast veel dank!

2723 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.