De nieuwe buurvrouw

Ik ben Janni, jongeman van 21 jaar en blonde haren.

Drie jaar geleden op een morgen tijdens de examens zit ik te studeren als de bel gaat, een koerier met een pakje voor de buur een paar huizen verder, er is niemand thuis zegt hij, ik neem het pakje aan en zal het wel wegdoen.
Het is voor de overbuurvrouw, ze woont er nog niet zo lang en is alleen.
Tijdens mijn studiepauze ga ik het pakje weg doen, ik bel aan en hoor beweging, de deur gaat open, een mooie vrouw van middelbare leeftijd met lange bruine haren en in badjas zegt hallo, beetje verbaasd zeg ik euh , ik heb een pakje voor jou, de koerier heeft het bij mij afgegeven omdat je niet thuis was, kom binnen zegt ze terwijl ze haar badjas dicht houd.
Ik ben Ann zegt ze, ik ben Janni van de overburen antwoord ik.
Ik zat in bad zegt ze, sorry hoor, als ze het pakje aanneemt valt haar badjas open, ik zie dat ze er onder gans naakt is, ze ziet dat ik het gezien heb en zegt sorry, ik vond mijn riem niet maar het zal toch niet de eerste keer zijn dat je een blote vrouw ziet neem ik aan, heb je een vriendinnetje?
Neen antwoord ik, ik heb geen vriendin en ik heb mijn moeder al eens naakt gezien ja , heb je dan nog geen vriendin gehad die je naakt kon zien vraagt ze, neen antwoord ik want dat wilde ze niet, heb je dan nog niet geneukt vraagt ze, neen zeg ik, oei, das jammer zegt ze.

Intussen heeft ze het pakje open gedaan en de inhoud op de salontafel gelegd en is ze alles aan het uitpakken.
Haar badjas valt voortdurend open en ik kijk naar haar borsten en zie ook haar geschoren kutje, ze ziet het wel maar laat haar badjas maar open.
Ze opent de pakjes uit de doos, ze toont een mooi rood setje lingerie ,ah zegt ze dan en ze houd een heel kort kleurrijk kleedje met veel frulletjes voor zich, mooi vraagt ze, ja antwoord ik, maar dat is niet voor mij hoor zegt ze, dat is voor een vriendin, er is ook een dikke grote dildo bij en nog wat andere dingen die nog ingepakt zijn.
Ze ziet dat ik voortdurend naar haar blote tieten en kutje kijk, vindt je mij mooi vraagt ze want ik zie je naar mijn tieten kijken, ja hoor antwoord ik een beetje stotterend, dan doet ze haar badjas uit en staat ze daar gans naakt, ik weet niet waar ik moet kijken, borsten, bloot kutje, wil je eens voelen zegt ze en ze komt  voor mij staan, ze neemt mijn handen en drukt ze tegen haar tieten, voel maar eens, aarzelend voel ik aan haar borsten en kijk intussen naar haar geschoren kutje, is het de eerste keer dat je aan borsten komt vraagt ze, euh ja antwoord ik, en heb je al een kutje van kortbij gezien, in films wel maar nog nooit in het echt zeg ik.
En wat vindt je van mijn tieten en kutje, vindt je het mooi zo in het echt, ja hoor antwoord ik, je bent echt heel mooi.
Je bent toch niet bang hé vraagt ze, euh een beetje antwoord ik.

Zou je mij willen beffen en neuken moest ik het vragen, euh, ja antwoord ik, kom zegt ze en ze neemt mijn hand en trekt me mee de trap op, ik stap achter haar en zie haar kontje en denk, wat een mooie vrouw.
Je hebt dus nog nooit geneukt maar geen probleem, je zal het vlug leren.
In de kamer trekt ze mijn shirt uit en knoopt ze mijn broek los en trekt ze uit, in mijn slipje staat mijn piemel al goed stijf, oh kijk eens zegt ze, hij heeft ook zin denk ik en ze trekt mijn slip uit, wat een mooie piemel en ook netjes geschoren, jij bent ook wel mooi, mooi lichaam en mooie piemel hihi, ze neemt hem in haar ene hand en mijn balzak in haar andere, ze speelt wat met mijn ballen en trekt aan mijn pik.
Leg je maar neer zegt ze, ik leg mij op haar bed en ze komt naast mij zitten en speelt nog wat met mijn pik en mijn ballen, dan komt ze over mij zitten met haar rug naar mijn gezicht en buigt voorover, haar kutje zit nu vlak bij mijn mond, lik mijn kutje en kontje zegt ze en zij begint mijn pik te likken en te pijpen, oh my god denk ik, wie had dit ooit gedacht, dit voelt zo goed en haar kutje proeft zo lekker, ik trek haar schaamlippen wat open en lik haar kutje en duw mijn tong in haar kutopening, oh ja kreunt ze, dat is lekker en ze pijpt verder.
Ik wissel af tussen haar poep en haar kutje, mm ik geniet volop.

Dan zet ze zich recht , kom zegt ze ,nu mag je mij neuken, ze legt zich op haar rug en trekt haar geplooide benen op en wijd open, ze trekt met haar handen haar schaamlippen open, nu zie ik voor het eerst haar geopende kut goed.
Ik ga tussen haar geopende benen en lik eerst nog een paar keer aan haar natte kut, mm, zo lekker, ze gaat met haar handen door mijn haar en duwt mijn hoofd nog harder tegen haar kut, ik duw opnieuw mijn tong naar binnen en laat ze in en uit haar kutopening gaan, ze kreunt hard.
Neuk me nu zegt ze, ik leg mij tussen haar benen, ze neemt mijn pik en stopt mijn blote eikel in haar natte kut, ik duw verder en voor ik het besef ben ik haar aan het neuken, mijn pik gaat heen en weer in haar spleet, mijn pik gaat er gans in tot aan mijn ballen.
Ze neemt mijn billen vast en gaat mee met het ritme, dan voel ik haar handen mijn billen open trekken en een vinger gaat over mijn poepgaatje, haar vinger gaat een klein beetje mijn poepgaatje in en dat is te veel van het goeie, ik voel dat ik ga klaarkomen, spuit maar in mij zegt ze, na een paar laatste stevige en diepe stoten spuit ik hard zuchtend mijn sperma diep in haar.

Ik ga op haar liggen, ze trekt mij dicht tegen zich aan en zoent mij en duwt haar tong in mijn mond , we tongen minuten lang.
Vond je het een beetje goed, ja hoor antwoord ik, ik wist niet dat het zo lekker kon zijn en jouw kutje smaakt heerlijk, deze eerste keer ga ik nooit vergeten, ik wil voortaan enkel nog vrouwen zoals jij, geen jonge meisjes haha.
Na een tijdje zet ze zich recht en doet ze uit haar schuif een bh en slipje aan, ik kijk toe en geniet van haar mooie lichaam.
Mooi vraagt ze ? Ja hoor, jij bent heel mooi, ik moet gaan zeg ik want ik moet verder gaan studeren voor morgen.
Ik kleed mij ook aan en we gaan naar beneden, als je nog eens zin hebt of iets wil vragen, kom gerust langs hoor zegt Ann, hier is mijn nummer en mail ,dan stuur je maar een sms'je of een mailtje.
Ik ben dikwijls thuis want ik werk veel van thuis uit, je ziet maar, tot ziens mooie jongen en ze geeft mij nog een zoen op mijn mond en laat mij buiten.
Ik heb die dag niet veel kunnen studeren, ik was voortdurend aan Ann aan het denken en hoe lekker het was voor de eerste keer een vrouw neuken, ik hoop dat ik er nog dikwijls mag langs gaan.

4217 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.