Bioscoopje doen?

Geplaatst door: isabel op 11-02-24

De deur naar de zaal staat nog open. We zijn dus toch niet te laat! De lichten zijn al uit en voorzichtig lopen we de zaal binnen. Op het grote scherm worden reclames en trailers van toekomstige films al afgespeeld. Het is best druk. Verspreid door de zaal zitten groepjes mensen. Sommige met vier personen, andere met z’n tweetjes. Hij gaat voor me uit en ik grijp naar zijn hand om bij hem in de buurt te blijven. Langs de trap omhoog loopt een strook verlichting. De zaal licht op door beelden van het grote scherm. Rij 10 stoel 34 en 35. We zitten naast het gangpad, in de hoek. Het is het laatste stuk van de rij en het bestaat maar uit drie stoelen. We leggen onze jassen en tas op de overgebleven stoel en nemen dan plaats. “Ik had niet verwacht dat we op tijd zouden zijn”, lach ik. “Nou, ik ook niet! Dan hadden we het net zo goed nog even af kunnen maken.”

Ik denk terug aan de autorit. Hij zag er zo sexy uit. Geconcentreerd op de weg. Een hand nonchalant op het stuur, de andere op mijn knie. Zonder pardon had ik zijn hand tussen mijn benen gebracht. Tegen mijn slipje aangedrukt. Het is niet alsof hij dat erg heeft gevonden. Tegen de tijd dat we bij de parkeergarage aankwamen was zijn hand al in mijn slipje verdwenen en had ik zijn broek al open gemaakt. Hongerig hebben we elkaar gezoend. Zijn vingers die moeiteloos bij me naar binnen gleden. De zucht die vrijkwam op het moment dat ik zijn stijve uit zijn broek haalde. Het was zalig. En laat, het was ook laat. Geschrokken van de tijd hebben we ons gefatsoeneerd en zijn wat gehaast richting de bioscoop vertrokken. De tijd was misschien wel een moodkiller, maar mijn verlangen is nog niet gezakt. Door mijn wimpers kijk ik opzij. Het lijkt rustig geworden in zijn broek. “Ik weet waar jij aan zit te denken”, zegt hij plagerig.

“O ja?”

“Ja. We hadden popcorn moeten nemen in plaats van M&M’s”. Zijn toon klinkt serieus. Alsof hij er oprecht van baalt. Het is echt het laatste waar ik aan zat te denken. Ik leg mijn hand speels op zijn bovenbeen en zeg: ‘Je mag mijn corn wel poppen.’ Het is één van de slechtste grappen die ik ooit heb gemaakt. Hij moet er hard om lachen, maar het werkt wel. Binnen no time ligt zijn hand weer op mijn schoot. Hij kruipt steeds een stukje verder naar boven. Net zo ver tot hij mijn string weer gevonden heeft. “Jezus, wat ben je nat!” Ik kijk hem aan en bijt op mijn onderlip. “Dat komt door jou.”

De film is ondertussen begonnen en het geluid dendert door de zaal heen. De stof van mijn ondergoed drukt tegen mijn kutlipjes, het is doorweekt. Ondeugend kijkt hij me aan en houdt zijn trui wat omhoog. Met zijn blik gebaart hij dat ik mijn hand eronder moet plaatsen. Ik maak zijn broek opnieuw los, laat mijn hand onder zijn trui verdwijnen en glijd dan zijn boxershort in. Hij is hard en vochtig. Terwijl hij wat onderuit gaat zitten pak ik hem stevig vast. Een tijdje blijven we zo zitten. Onze blikken op het scherm gericht terwijl onze vingers door elkaars ondergoed heen friemelen. Ik ben kletsnat, hij keihard. Wat ik er niet voor over zou hebben om nu op zijn schoot te gaan zitten.

Met moeite probeer ik de film te volgen. Dan voel ik twee vingers naar binnen glijden, heel langzaam. Ik duw mijn bekken wat zijn richting op. “Wil je zo graag?” Vraagt hij lachend. “Ik ben bloedgeil! Voel je niet hoe nat ik ben?” “Natuurlijk, maar laat me eens even proeven dan.” Hij haalt zijn vingers terug. Duwt de stof van mijn rokje omhoog en mijn string wat naar beneden. Dan gaat hij wat schuiner in zijn stoel zitten en leunt voorover, over mijn schoot. Zijn tong glijdt warm door mijn lippen en ik trek mijn linkerbeen wat op. De zaal licht op door het felle licht wat zich afspeelt op het doek. Vluchtig kijk ik om me heen. Verderop in de rij zit een jongen met een meisje. Hij heeft zijn arm om haar heen geslagen en hij kijkt me vragend aan. Shit!

Van schrik ga ik recht op zitten en duw hem van me af. “Iemand kijkt naar ons!” “Nou en”, lacht hij, “ik dacht dat je dat juist opwindend vond?!” Ik stel voor om naar het toilet te gaan, maar onze spullen achterlaten voelt niet als de beste optie. “Na de film ben jij van mij!” Zijn blauwe ogen glinsteren. De rest van de film is een opvolging van aanrakingen. We voeren elkaar speels M&M’s en kunnen niet van elkaar afblijven. Wanneer het einde nadert voel ik hoe hij mijn slipje langzaam naar beneden trekt. De spanning giert door mijn lijf. De jongen aan de andere kant van de rij heeft meerdere keren onze richting opgekeken. Alsof hij ons in de gaten heeft gehouden. Mijn hand schuilt nog steeds warm in zijn boxershort. Hij is nog geen moment slap geworden. Ik vraag me af waar hij aan zit te denken.

Wanneer de aftiteling begint en de lichten aan gaan wordt het rumoerig. Mensen staan op, trekken hun jassen weer aan en verplaatsen zich richting de uitgang. Wij niet. Braaf blijf ik zitten. Ik ben veel te benieuwd naar wat er komen gaat. Terwijl de laatste mensen weglopen leunt hij voorover, zijn gezicht dichtbij het mijne en drukt zijn vingers diep naar binnen terwijl hij me aankijkt. Langzaam bewegen ze om en om in me heen en weer. “Ik ben zo geil door jouw nattigheid.” Zijn stem klinkt zacht en diep. Zijn ogen dwalen geen seconde af. Doordringend blijven ze me aankijken, ik word er bijna ongemakkelijk van. “Ik wil je”, Hijg ik.

Er is niemand meer in de zaal. Hij trekt zijn vingers terug en trekt dan zijn broek naar beneden. Zijn stijve pik staat recht omhoog. Klaar voor actie. Zijn eikel glimt van het voorvocht. Ik hou mijn rokje omhoog en ga op zijn schoot zitten. Ik plaats mijn benen langs zijn benen. Ik gooi mijn arm om zijn nek, pak hem stevig vast en laat mijn poesje er dan overheen zakken. Centimeter voor centimeter zak ik verder, glijdt hij dieper. “Je bent zo strak, zo lekker,” hijgt hij. Mijn hart gaat wild te keer. Ondanks dat iedereen de zaal verlaten heeft voel ik me bekeken. Het is spannend, opwindend en eng tegelijk. Hij pakt met beide handen mijn billen vast en begint me heen en weer te bewegen. Ik sluit mijn ogen. Mijn kut is zo nat dat het vochtig wordt op de plek waar onze lichamen tegen elkaar wrijven. Kreunend moedigt hij me aan in mijn oor. Wanneer ik mijn ogen open doe zie ik ineens iemand de zaal in lopen. Het is een werknemer, hij komt vast de zaal opruimen. Dubbel shit!

Ik laat me op de stoel naast me vallen. “Wat doe je?” Vraagt hij geschrokken en verbaasd. “Snel! Er komt iemand aan!” Sis ik. Lachend kijkt hij om zich heen. “Je bent wel gespannen vandaag.” Constateert hij terwijl hij zijn broek optrekt en dichtmaakt. “Laten we naar huis gaan, dan maken we het daar in alle rust af.” Ik sta op, pak de jassen en onze tas en loop langs de medewerker. Kort glimlach ik naar hem. Ik vraag me af of mijn hoofd echt zo rood is als ik denk dat hij is. Ik schaam me. Wanneer we bij de uitgang zijn gekomen hoor ik iemand roepen. “Jongedame, jongedame!” Ik draai me om en zie de werknemer staan. In zijn hand houdt hij mijn roze string omhoog. ‘Volgens mij is deze van u!’ Roept hij.

Ik hoef niet meer te twijfelen. Mijn hoofd is zonder twijfel nog roder dan ik dacht.

3021 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.